Legutóbbi bejegyzések
h | k | s | c | p | s | v |
---|---|---|---|---|---|---|
« jún | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
A lúgos víz házilag is könnyen elkészíthető
Szponzorált tartalom
Az ivóvizünk pH-szintjének az egészségünkre gyakorolt hatásait hajlamosak vagyunk gyakran egyszerűen figyelmen kívül hagyni. A különböző diétahóbortokra és az edzésprogramokra összpontosítva, az ivóvíz javításának gondolata általában a prioritási listánk aljára szorul vagy egyáltalán nem is szerepel rajta.
Az ivóvíz pH-szintjét lúgos víz házilag történő előállításával is támogathatjuk, ami segítheti a szervezetünk teljes egyensúlyának megőrzését.
A víz lúgosításával könnyedén hozzájárulhatunk az egészségünk megőrzéséhez azáltal, hogy javítjuk az anyagcserét, csökkentjük a savasság szintjét a véráramban és lassítjuk az öregedés folyamatát.
A lúgos víz házilag való elkészítése könnyű folyamat és az általa garantált esetleges egészségügyi előnyök megérik azt az extra fáradtságot, amit annak fogyaszthatósága felé teszünk. Ha fejfájástól, rossz lehelettől vagy álmatlanságtól szenved, lehet túl sok sav van felgyűlve a szervezetben, amit a lúgos víz házilag történő előállítása és fogyasztása könnyen megakadályozhat.