Legutóbbi bejegyzések
h | k | s | c | p | s | v |
---|---|---|---|---|---|---|
« jún | ||||||
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
A magyar pezsgő kalandos története
Szponzorált tartalom
Az italozás bizony nemcsak egy remek alkalom arra, hogy kimozduljunk a haverokkal és a kedvenc kocsmánk falai között legurítsunk néhány sört. Az italfogyasztás ugyanúgy lehet egy kulináris élmény, mint az ínycsiklandozó ételkülönlegességek ízlelgetése, a magyar pezsgő pedig tökéletes alapanyagot szolgáltat erre.
Tudjuk azt, hogy a szóban forgó nemes ital a piacon betöltött előkelő helye nem a véletlen függvénye. A pezsgőkészítő mesterek több évtized tapasztalatát felhasználva készítik el ezeket a csodákat, olyan gondosan kialakított manufaktúra segítségével, amelyik kiválóan kombinálja a tradicionális módszereket az új, fejlett technikai megoldásokkal.
A magyar pezsgő, történetesen a Törley, 130 évre tekint vissza, egy olyan esemény-dús időszakra, aminek során egyszer magasan szárnyalt, máskor pedig a háború és egyéb szörnyű események miatt, kénytelen volt egy kevés ideig alámerülni. Mindezt a kalandos utazást mi is érezhetjük a poharunkban, ha kellő érzékkel és érzékenységgel rendelkezünk a magyar pezsgő iránt.